Alumnia | Evenementen Registratie
15622
page,page-id-15622,page-template,page-template-eventReg-php,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Outdoor activity 2019

Beschrijving:

Altijd al eens in een old timer de weg op willen gaan? Goed nieuws! Op zaterdag 28 september is het tijd voor de volgende outdoor activity van Alumnia. Dit jaar hebben we een heuse vintage road trip op de planning staan, waarin we in verschillende old timers de strijd met elkaar aangaan in een puzzeltocht. 

De puzzeltocht bestaat uit een kaart en verschillende hilarische, cryptische en uitdagende opdrachten. De antwoorden op deze opdrachten kun je vinden op een aangewezen plek op de kaart. Met je team rij je naar deze plek en aldaar vind je het antwoord of doe je de opdracht. Daarna doe je een volgende opdracht. Deze opdrachten staan niet in een logische volgorde, dus met je team maak je zelf je parcours. Daarbij kom je regelmatig andere oldtimers tegen, zij zijn immers op zoek naar dezelfde vragen, maar hanteren een andere volgorde. Je houdt de tijd in de gaten, want je wordt op tijd verwacht op de tussenstop en op het eindpunt. Kortom, een hilarische en toch vrijblijvende tocht vol verrassingen!

De activiteit start vanaf Amersfoort om 12:30 uur, en eindigt rond 19:00 uur met een volle maag. Iedereen met een rijbewijs B mag rijden.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in! 

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.