Alumnia | Keynote Circular Economy 2019
20105
single,single-post,postid-20105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Stel je eens een wereld voor zonder afval, een wereld waar consumenten producenten worden.

De principes van circulaire economie zijn het ontwikkelen van een wereld zonder afval en vervuiling, waar grondstoffen en producten hergebruikt worden, zonder verlies van kwaliteit. Weet je al welke rol jij speelt in circulaire economie en zou je willen weten welke rol je kan gaan spelen?

Zowel in onderzoek als het bedrijfsleven is circulaire economie een veelbesproken vraagstuk en krijgt het alsmaar meer aandacht. Tijdens de Keynote zullen we dan ook een spreker hebben vanuit de faculteit als vanuit het bedrijfsleven en krijgen we de te horen waar de aansluiting ligt, en zullen mogelijk ook ontdekken waar nog kansen liggen.

Daarnaast is er tijdens deze avond ook nog de kans om het nieuwe gebouw van de IE&IS faculteit te bewonderen – Atlas, waar we een rondleiding zullen krijgen.

Tot slot zijn we allemaal onlosmakelijk verbonden met de TU/e en dat wil de faculteit ook graag vieren. Om die reden is er deze avond ook nog de mogelijkheid om de loopbrug te signeren tussen 18:00 uur en 19:30 uur en jouw aandeel aan de geschiedenis van de universiteit te vereeuwigen. Mocht je hiervoor in aanmerking komen, dan graag dit zo snel mogelijk bij ons melden.

Kortom, het wordt een hele inspirerende en leuke avond die je zeker niet mag missen!

Schrijf je hieronder in!

 

Schrijf je in middels het onderstaande formulier

Aanwezige deelnemers

 1. Koen Boonen

 2. Jos De Haas

 3. Jos De Haas

 4. Tim de Jonge

 5. Paul Enders

 6. Wouter Fleuren

 7. Ruud Gilin

 8. Annemarie Mensen

 9. Frans Pleij

 10. Kim Steffers

 11. Hendrik van den Boogaard

 12. Gert-Jan van Dommelen

 13. Claus van Huijkelom

 14. Do van Rijn

 15. Ate Visser

 16. Nettie Wester

 17. Robert Zunderdorp

 18. Herbert Zwanen