Alumnia | Outdoor activity 2019
20115
single,single-post,postid-20115,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Altijd al eens in een old timer de weg op willen gaan? Goed nieuws! Op zaterdag 28 september is het tijd voor de volgende outdoor activity van Alumnia. Dit jaar hebben we een heuse vintage road trip op de planning staan, waarin we in verschillende old timers de strijd met elkaar aangaan in een puzzeltocht. 

De puzzeltocht bestaat uit een kaart en verschillende hilarische, cryptische en uitdagende opdrachten. De antwoorden op deze opdrachten kun je vinden op een aangewezen plek op de kaart. Met je team rij je naar deze plek en aldaar vind je het antwoord of doe je de opdracht. Daarna doe je een volgende opdracht. Deze opdrachten staan niet in een logische volgorde, dus met je team maak je zelf je parcours. Daarbij kom je regelmatig andere oldtimers tegen, zij zijn immers op zoek naar dezelfde vragen, maar hanteren een andere volgorde. Je houdt de tijd in de gaten, want je wordt op tijd verwacht op de tussenstop en op het eindpunt. Kortom, een hilarische en toch vrijblijvende tocht vol verrassingen!

De activiteit start vanaf Amersfoort om 12:30 uur, en eindigt rond 19:00 uur met een volle maag. Iedereen met een rijbewijs B mag rijden.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in! 

Registreren

 

Schrijf je in middels het onderstaande formulier

Aanwezige deelnemers

 1. John Beer

 2. Arjen Beijk

 3. Loek Botman

 4. Koen Bressers

 5. Rutger Bruijnzeel

 6. Tim de Jonge

 7. Bas de Vries

 8. paul denneman

 9. Paul Enders

 10. Ruben Kock

 11. Maarten Koek

 12. Astrid Koomen

 13. Marle Muselaers

 14. Koen Pijnappels

 15. Maurice Smedts

 16. Lonneke Teeuwsen

 17. Lonneke Teeuwsen

 18. Martijn van Aspert

 19. Joep van den Bogaert

 20. Jef van den Buijs

 21. Cas Van Elderen

 22. Hilde Weerts

 23. Bas Zwartele