Alumnia | TBKx 2020: Exporting the Netherlands
25155
single,single-post,postid-25155,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Na de orkaan Katrina schreven Amerikaanse kranten “Let’s bring in the Dutch”: een duidelijk voorbeeld van een uniek Nederlands exportproduct, kennis over maritieme werken. Naast kennisoverdracht is Nederland ook exporteur van onder andere drugs, aardgas, bloembollen en ga zo maar door. Echter, in deze tijd van snelle ontwikkelingen en veranderingen in de Nederlandse- en wereldeconomie, verandert ook de positie van Nederland als exporteur. Hoe bokste Nederland zowel vroeger als nu op tegen grootmachten als China en Amerika?

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren, organiseren Industria en Alumnia ook dit jaar weer TBKx. Het belooft opnieuw een inspirerende avond te worden. De avond zal bestaan uit een diner op locatie, gevolgd door een aantal sprekers die allen spreken rond het thema ‘Exporting the Netherlands’. Na de sprekers zal nog een afsluitende netwerkborrel plaatsvinden. Dit is dé ideale gelegenheid om in contact te komen met mede-alumni en studenten! Later zal meer informatie bekend worden gemaakt over locatie, sprekers en tijden. Aanmelden kan hieronder! Doe dit vóór 15 maart, aangezien dan de inschrijvingen zullen sluiten.

Dit evenement is Nederlandstalig!

 

Schrijf je in middels het onderstaande formulier

Aanwezige deelnemers

  1. Siros Alamdary Badlou

  2. Bjorn Broeksteeg

  3. Iskandar Makhmudov

  4. Martijn van Aspert