Alumnia | TBKx: “Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is”
18274
single,single-post,postid-18274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Na het succes van voorgaande jaren, organiseren Industria en Alumnia ook dit jaar weer TBKx. Dit unieke evenement zal plaatsvinden op woensdagavond 29 maart 2017 in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Er is nog maar een beperkt aantal plekken over, dus wees er snel bij! De avond zal in het teken staan van motivatie. Wat zijn je drijfveren, waarom kies jij voor deze manier van leven? Misschien zijn er wel andere overwegingen waaraan je nooit gedacht hebt? Want waarom doe je wat je doet? Vanaf 19:30 uur zullen de volgende sprekers in TED-achtige talks ingaan op het thema en hun persoonlijke visie en ervaringen met ons delen:

 

-       Harry Boesten

“Ondernemer”

-       Evangelia Demerouti

“De wetenschap van motivatie”

-       Rein Gerritsen

“Van bankovervaller tot filosoof”

-       Larissa Meijer

“Keepster bij het Nederlands dames hockeyelftal”

-       Guus Wesselink

“Ex-rechercheur die ging pelgrimeren”

 

Voorafgaand aan het evenement is het mogelijk om te dineren op de locatie vanaf 18.30 en na de talks zal een netwerkborrel gehouden worden. Dit is de ideale mogelijkheid om in contact te komen met mede-alumni, maar ook met studenten, omdat deze activiteit zowel voor leden van Industria als leden van Alumnia wordt georganiseerd.

 

We hopen je op 29 maart 2017 te mogen begroeten!