Alumnia | TBKx: “Succes: de weg naar geluk?”
17902
single,single-post,postid-17902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Na het succes van vorig jaar, organiseert Alumnia ook dit jaar weer TBKx, in samenwerking met Industria. Dit unieke evenement zal plaatsvinden op woensdagavond 16 maart in het Natlab. Het thema van dit jaar: “Succes: de weg naar geluk?” Maakt het hebben van succes gelukkig? Wat is precies succes en hoe word ik gelukkig en/of succesvol?

Vanaf 19:30 uur zullen een aantal interessante sprekers korte presentaties houden rondom deze vragen en hun persoonlijke visie en ervaring met ons delen. De sprekers die hun verhaal zullen vertellen zijn

- Kilian Wawoe – Docent HRM aan de VU in Amsterdam
“De psychologie van succes en geluk”

- Cees-Luuk Lindeboom
“Van bijna-miljonair tot dakloze”

- Menno de Bree – Filosoof en docent bij het UMCG in Groningen
“Waarom het onmogelijk is om gelukkig te worden van je werk”

- Soenil Bahadoer – Chef-kok van twee-Michelin-sterren-restaurant de Lindehof
“Van koken word ik echt gelukkig”

- Chantal Woltring – Coach voor hoogbegaafden
“Neem de regie in eigen hand”

De avond zal worden voorgezeten door Rudy van Beurden. Met zijn eigen onderneming GAAF heeft hij als doel om heel Nederland te positieveren en met zijn rol als avondvoorzitter zal hij ons door de avond heen praten.

Voorafgaand aan het evenement is het mogelijk om te dineren op de locatie en na de presentaties zal er een netwerkborrel gehouden worden. Dit is de ideale mogelijkheid om in contact te komen met mede-alumni, maar ook met studenten, omdat deze activiteit ook voor leden van Industria wordt georganiseerd.

Het belooft weer een inspirerende avond te worden, dus zet 16 maart alvast in je agenda en hopelijk tot dan!

Aanmelden voor deze activiteit kan via deze link.