Alumnia | VLO: Omni-Channel Logistics Conference 2016
17910
post-template-default,single,single-post,postid-17910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

De Vereniging Logistiek Ontwerpers (VLO – alumniverenging van het PDEng programma “Industrial Engineering”) en het European Supply Chain Forum (eSCF) organiseren de Omni-channel Logistics conferentie 2016. Er wordt ook samengewerkt met Topsector Logistiek en TIAS. De conferentie vindt plaats op 13 april 2016 in Hotel Koningshof in Veldhoven.

VLO: De Omni-channel strategie draait om het aanbieden van zowel digitale als fysieke verkoop kanalen waarin de klant centraal wordt gesteld. Om dit mogelijk te maken is een hoge mate van integratie in de supply chain vereist. De huidige discussie over de Omni-channel strategie is voornamelijk gericht op het marketing aspect. Het logistieke perspectief wordt hierbij onderbelicht. Het gevolg is dat veel bedrijven interesse hebben in een Omni-channel strategie, maar worstelen deze strategie winstgevend te maken. Wij geloven dat wij, als logistiek ontwerpers, bij kunnen dragen aan dit onderwerp door ons in deze conferentie te focussen op het belang van een sterk logistiek netwerk om de Omni-channel strategie succesvol te implementeren. Het programma bestaat uit een masterclass, verzorgd door TIAS en verschillende TEDx presentaties verzorgd door experts op het gebied van Omni-channel logistiek.

Meer informatie over deze conferentie en het onderwerp Omni-channel Logistics is te vinden op de conferentie website: www.oclconference.com en via de linkedin pagina of twitter.