Alumnia | Geslaagde netwerkborrel in de Euromast
17306
post-template-default,single,single-post,postid-17306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vrijdag 7 november zijn maar liefst 65 Technisch Bedrijfskundigen naar de Euromast in Rotterdam gereisd om daar op grote hoogte de zaken van het leven met elkaar te bespreken. Dit was de uitgelezen mogelijkheid om bij te praten met oud-studiegenoten, te netwerken en om te horen hoe de studie Technische Bedrijfskunde op dit moment ingericht is. De bediening van de Euromast had alles uit de kast getrokken om het ons naar de zin te maken met verschillende amuses, hapjes en drankjes. Ook was er gelukkig de mogelijkheid om te genieten van het weidse uitzicht aangezien de wolken opgetrokken waren. Bij de Euromast is dit zelfs mogelijk in een draaiende ruimte helemaal bovenin.

Dat dit een zeer geslaagde borrel is geweest bleek wel toen ruim na het einde van de borrel, nog de helft van de aanwezigen aan het napraten was over wat volgend jaar de locatie zou moeten worden. Over deze borrel zullen we u t.z.t. via deze website op de hoogte houden!

Een aantal foto’s van de borrel vindt u via deze link.