Alumnia | SkyLounge Borrel: Don’t drink and Drive
17795
post-template-default,single,single-post,postid-17795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Alumnia biedt alle op de netwerkborrel aanwezigen een NS retourkaartje naar Amsterdam aan, vanaf ieder mogelijk vertrekstation, voor slechts 5 euro!

De netwerkborrel van vrijdag 20 november is natuurlijk de uitgelezen kans om gezellig bij te praten met (oud-)studiegenoten onder het genot van een hapje, muziek en, niet te vergeten, een drankje. Van een drankje kunt natuurlijk extra genieten indien u niet meer met de auto naar huis hoeft te rijden. In het kader van “Don’t drink and drive,” biedt Alumnia alle op de netwerkborrel aanwezigen graag een NS retourkaartje naar Amsterdam aan voor slechts 5 euro!

Een retourkaartje is geldig vanaf ieder mogelijk vertrekstation, welke u van tevoren zelf aan kunt geven. U kunt een NS retourkaartje ontvangen door vóór donderdag 19 november 12:00 uur een e-mail te sturen naar alumnia@tue.nl en daarin aan te geven hoeveel retourkaartjes naar Amsterdam, geldig op vrijdag 20 november, u wenst te ontvangen.

Zien wij u ook op de netwerkborrel in de SkyLounge van het Hilton Doubletree hotel in Amsterdam?

Aanmelden voor dit evenement kan gratis via deze link.