Alumnia | Ledeninitiatieven
15696
page-template-default,page,page-id-15696,page-child,parent-pageid-15554,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ledeninitiatieven

Wilt u als lid van Alumnia zelf een lezing, workshop of discussiegroep initiëren? Of lijkt het u leuk om op een andere wijze een bijdrage te leveren aan de vereniging? Weet dan dat Alumnia dergelijke initiatieven graag voor u faciliteert. Zowel het bestuur als het secretariaat van Alumnia kunnen u helpen bij het organiseren van activiteiten. Zo wordt jaarlijks een budget gereserveerd voor ledeninitiatieven, kunt u een beroep doen op onze communicatiekanalen ter promotie van uw activiteit en staat de vereniging u desgewenst bij in het reserveren van een geschikte locatie.

Het netwerk van Alumnia bestaat uit meer dan 1.100 leden. Met name hun achtergrond in Technische Bedrijfskundige is wat deze leden bindt, maar juist de diversiteit in persoonlijk interesses en hun werkgebieden maakt het netwerk zo bijzonder. Van recent afgestudeerden tot reeds gepensioneerden en van zelfstandigen tot bestuurders van multinationals; bij Alumnia treft u ‘soortgenoten’ aan die zich allen op hun eigen wijze ontwikkelen en hebben ontwikkeld.

Deelt u dus graag uw inzichten in de wijze waarop zorg wordt geleverd in Nederland, bent u benieuwd of er leden zijn die met u van gedachten willen wisselen over duurzaam ondernemen, of lijkt het u leuk om vakgenoten te enthousiasmeren over de wijze waarop  u logistieke- of automatiseringsuitdagingen het hoofd heeft geboden? Neem dan contact op met Alumnia en bekijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen.