Alumnia | Alumnia
23
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Alumnia

Over ons

Alumnia  is de alumnivereniging voor bedrijfskundige ingenieurs die hebben gestudeerd aan de TU/e. Het is een actieve community binnen een sterk ontwikkelde beroepsgroep. Momenteel bestaat het ledenbestand van Alumnia ruim 1.000 leden.

Alumnia biedt uitgebreide mogelijkheid om in contact te komen met generatiegenoten, specialisten in diverse vakgebieden, huidige studenten en overige bedrijfskundigen. Het portfolio van Alumnia is gestoeld op een viertal kernwaarden: netwerken, gezelligheid, kennis en giving back. Vanuit deze kernwaarden worden door Alumnia gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Gedacht kan worden aan inhoudelijke lezingen, borrels en ontspannende activiteiten.

Als vanzelfsprekend staan wij te allen tijde open voor nieuwe initiatieven vanuit onze achterban. Waar dit binnen onze mogelijkheden ligt, trachten wij dergelijke initiatieven zoveel mogelijk te faciliteren. Mocht u dus als lid van Alumnia een goed idee hebben dat binnen de waarden van de vereniging past, laat ons dit dan weten!

Bestuursleden

Organisatie:
Contecto B.V.

Functie:
Productiemanager

Harm van Duijnhoven

Voorzitter

Organisatie:
FrieslandCampina

Functie:
Central Demand Manager

Jochem Kamst

Secretaris

Organisatie:
International Flavors & Fragrances

Functie:
Senior Business Process Manager

Daphne Schijvenaars

Penningmeester

Organisatie:
Catalyzer B.V.

Functie:
Business Developer/Co-founder

Teun Brand

Algemeen bestuurslid

Organisatie:
Jumbo

Functie:
Forecaster

Koen van Wershoven

Algemeen bestuurslid

Organisatie:
Jumbo Supermarkten

Functie:
Management Trainee: consultant inkoopstrategie & support

Floor Wiersma

Algemeen bestuurslid

Secretariaat

Gwen van Kessel