Alumnia | Alumnia
23
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Alumnia

Over ons

Alumnia  is de alumnivereniging voor bedrijfskundige ingenieurs die hebben gestudeerd aan de TU/e. Het is een actieve community binnen een sterk ontwikkelde beroepsgroep. Momenteel bestaat het ledenbestand van Alumnia ruim 1.000 leden.

Alumnia biedt uitgebreide mogelijkheid om in contact te komen met generatiegenoten, specialisten in diverse vakgebieden, huidige studenten en overige bedrijfskundigen. Het portfolio van Alumnia is gestoeld op een viertal kernwaarden: netwerken, gezelligheid, kennis en giving back. Vanuit deze kernwaarden worden door Alumnia gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Gedacht kan worden aan inhoudelijke lezingen, borrels en ontspannende activiteiten.

Als vanzelfsprekend staan wij te allen tijde open voor nieuwe initiatieven vanuit onze achterban. Waar dit binnen onze mogelijkheden ligt, trachten wij dergelijke initiatieven zoveel mogelijk te faciliteren. Mocht u dus als lid van Alumnia een goed idee hebben dat binnen de waarden van de vereniging past, laat ons dit dan weten!

Bestuursleden

Organisatie:
ASML

Functie:
Operational Supplier Coordinator

Tom Koks

Voorzitter

Organisatie:
ABN AMRO Bank N.V.

Functie:
Development Engineer Controlling

Expertise:
Process and Data Analytics

Nadine van den Boogaart

Secretaris

Organisatie:
International Flavors & Fragrances

Functie:
Business Process Engineer Supply Chain

Daphne Schijvenaars

Penningmeester

Organisatie:
VieCuri Medisch Centrum

Functie:
Adviseur Capaciteitsmanagement

Isabelle van Wely

Algemeen bestuurslid

Organisatie:
ASML

Functie:
Inventory Analyst

Harm van Duijnhoven

Algemeen bestuurslid

Organisatie:
ING

Functie:
Business Manager to the Global Head of Innovation Labs & Fintechs

Robbert van Genuchten

Algemeen bestuurslid

Secretariaat

Gwen van Kessel

Secretariaat

Samenwerkingen

Als alumnivereniging van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TU/e vervult Alumnia een belangrijke rol als platform waar alumni en aankomende alumni elkaar ontmoeten. Om die reden worden door Alumnia dan ook nauwe banden onderhouden met de faculteit Technology Management, Studievereniging Industria, het bedrijfsleven en overige alumniverenigingen binnen en buiten de TU/e.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Alumnia? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons secretariaat via het volgende e-mailadres: alumnia@tue.nl.