Alumnia | Lidmaatschap
18115
page-template-default,page,page-id-18115,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Lidmaatschap

Lid worden van Alumnia is mogelijk op het moment dat je de opleiding Technische Bedrijfskunde (of een van haar varianten) hebt gevolgd aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het lidmaatschap geeft je toegang tot exclusieve evenementen zoals netwerkbijeenkomsten, lezingen van gastsprekers en ontspannende activiteiten zoals het golftoernooi. Daarnaast ontvang je vier maal per jaar het magazine SCOPE en krijg je toegang tot onze online ledendatabase voor het contacteren van generatiegenoten, specialisten in jouw vakgebied en nog veel meer!

De contributie bedraagt €35,- per jaar. Indien je met automatische incasso betaalt dan is dit slechts €30,- per jaar. Voorafgaande aan de afschrijving zul je altijd een notificatie ontvangen per email.

Lid worden

Lid worden van Alumnia gaat via de TU/e In Touch alumniportal. Meld je aan voor Alumnia met de volgende stappen:

  1. Ga naar: https://www.alumnicommunity.tue.nl/ en klik op Create an account
  2. Vul hier je gegevens in en maak een account aan. Het kan zijn dat hier 1-2 werkdagen overheen gaat waarin de TU/e handmatig verifieert dat je TU/e alumnus bent.
  3. Ga vervolgens naar: https://www.alumnicommunity.tue.nl/svc/profile/#CHAPTERS/2/2916705 , zoek naar de Circle van Alumnia en registreer je hier als lid van Alumnia.

 

Proeflidmaatschap

Ook als je nog niet bent afgestudeerd kun je proeven aan wat het betekent om lid te zijn van Alumnia. Masterstudenten Technische Bedrijfskunde (op dit moment OML & IM) bieden wij namelijk gratis aan om proeflid te worden van Alumnia. Als proeflid van Alumnia wordt je regelmatig uitgenodigd voor een selectie van onze onze activiteiten, waaronder de populaire activiteiten als de jaarlijkse Keynote (in 2016 door Twan Huys, bekend van College Tour) en het succesvolle TBKx. Een proeflidmaatschap is dé ideale manier om alvast te ervaren op welke manier je straks, als alumnus, in contact kunt blijven met je oud-studiegenoten en mede-alumni, en daarnaast nu al contacten te leggen onder de huidige Technisch Bedrijfskundige alumni. Heel handig als je op zoek bent naar een baan na je afstuderen!

Door een mailtje te sturen naar alumnia@tue.nl kun je je aanmelden als proeflid van Alumnia. We zullen hierna nog verifiëren of je Master-student Technische Bedrijfskunde aan de TU/e bent. Zodra dit gebeurt is, wordt je op de hoogte gehouden van alle initiatieven van Alumnia. Na je afstuderen zal het proeflidmaatschap automatisch overgaan in  een volledig lidmaatschap zoals deze hierboven beschreven staat. Naast dat je dan welkom bent op alle activiteiten en de Scope zult blijven ontvangen, betekent dit ook dat we je de jaarlijkse contributie in rekening zullen brengen. Uiteraard word je tijdig geïnformeerd wanneer je volledig lid wordt – mocht je toch nog besluiten om hiervan af te willen zien, dan kun je dit simpelweg binnen 30 dagen aangeven door te reageren op de welkomstmail.