Alumnia | Giving Back
15694
page-template-default,page,page-id-15694,page-child,parent-pageid-15554,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Giving Back

In al haar facetten biedt een studie aan de TU/e voor veel studenten de basis voor hun toekomst. Toch bestaan er voor hen, naast de inhoudelijk zeer gedegen opleiding, nog meer mogelijkheden om te proeven aan de wereld waarin zij later zelf een actieve rol zullen vervullen. Te denken valt aan het bezoeken van bedrijven, het deelnemen aan workshops, het volgen van trainingen en het opdoen van ervaringen in het buitenland door de vele exchange programma’s.

Ondanks dat de TU/e een belangrijke schakel is in het mogelijk maken van de diverse bovengenoemde zaken, is de wereld eromheen minstens zo belangrijk bij de opleiding van jonge ingenieurs. Hierin ziet Alumnia al sinds haar oprichting een essentiële rol voor zichzelf weggelegd. De huidige leden van Alumnia hebben gedurende hun studietijd uitgebreid gebruik kunnen maken van de betrokkenheid en inzet van oud-studenten. Nu zijzelf oud-studenten zijn, is het tijd om wat terug te kunnen en mogen doen.

Door de actieve betrokkenheid van alumni krijgen de studenten van vandaag een brede kijk op de wereld. Gelijktijdig worden alumni gestimuleerd om met een frisse te kijken naar hun eigen kennis, kunde en wijze van handelen. Alumnia stimuleert en faciliteert graag deze interactie tussen beide. Van gastlezing tot workshop en van coachings-sessies tot bedrijfsbezoek, elke mogelijkheid die onze leden kunnen bieden om hun kennis en ervaringen te delen met de huidige studentenpopulatie wordt ontzettend gewaardeerd! Mocht u interesse hebben om iets terug te doen voor de TU/e en haar studenten, neem dan contact met ons op.