Alumnia | Netwerken
15686
page-template-default,page,page-id-15686,page-child,parent-pageid-15554,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Netwerken

Iedereen heeft zo zijn redenen om te netwerken. Of dit nu is vanuit carrièreperspectief, om verdieping na te steven in een bepaald vakgebied of puur vanuit de interesse om gezellige mensen te ontmoeten: als afgestudeerde ingenieurs aan de TU/e vormen de leden van Alumnia een boeiende community. De brede basis die zij hebben opgedaan gedurende hun studietijd ligt ten grondslag aan een gigantische diversiteit in het ledenbestand, zowel in loopbanen als in persoonlijkheden. Dat maakt de vereniging Alumnia dan ook een bijzonder interessant netwerk dat voor tal van doeleinden kan worden aangesproken.

Alumnia faciliteert het netwerken tussen haar leden op verschillende wijzen. Als vanzelfsprekend bieden de door de vereniging georganiseerde activiteiten naast een inhoudelijke en sociale verrijking, de mogelijkheid om de onderlinge contacten te versterken. Daarbij stellen de diverse communicatiekanalen van Alumnia haar leden in staat om deze contacten te faciliteren en te versterken. Neem bijvoorbeeld de groepen op LinkedIn of Facebook, waarmee al veelvuldig oude relaties nieuw leven is ingeblazen en contacten zijn gelegd tussen specialisten in bepaalde vakgebieden. Additioneel geeft de website voor geverifieerde leden de mogelijkheid om op concrete, zowel studie als carrièregerelateerde aspecten, de ledendatabase van Alumnia te doorzoeken.