Alumnia | Alumnia
23
page,page-id-23,page-parent,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Alumnia

Over ons

Alumnia  is de alumnivereniging voor bedrijfskundige ingenieurs die hebben gestudeerd aan de TU/e. Het is een actieve community binnen een sterk ontwikkelde beroepsgroep. Momenteel bestaat het ledenbestand van Alumnia ruim 1.100 leden.

Alumnia biedt uitgebreide mogelijkheid om in contact te komen met generatiegenoten, specialisten in diverse vakgebieden, huidige studenten en overige bedrijfskundigen. Het portfolio van Alumnia is gestoeld op een viertal kernwaarden: netwerken, gezelligheid, kennis en giving back. Vanuit deze kernwaarden worden door Alumnia gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Gedacht kan worden aan inhoudelijke lezingen, borrels en ontspannende activiteiten.

Als vanzelfsprekend staan wij te allen tijde open voor nieuwe initiatieven vanuit onze achterban. Waar dit binnen onze mogelijkheden ligt, trachten wij dergelijke initiatieven zoveel mogelijk te faciliteren. Mocht u dus als lid van Alumnia een goed idee hebben dat binnen de waarden van de vereniging past, laat ons dit dan weten!

Lidmaatschap

Als je een opleiding Technische Bedrijfskunde (of een van haar varianten) hebt afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven, of nog als Masterstudent een opleiding volgt, dan is het mogelijk om lid te worden bij Alumnia. Naast deelname aan de exclusieve ledenactiviteiten wordt je lid van een interessant netwerk van vakgenoten, ontvang je regelmatig het magazine SCOPE en behoud je gemakkelijk het contact met generatiegenoten.

Voor meer informatie over het (proef-) lidmaatschap, contributie en de mogelijkheid tot registratie, klik de link hieronder.

Lid worden van Alumnia is mogelijk als u de de opleiding Technische Bedrijfskunde (of een van haar varianten) heeft gevolgd aan de TU/e. Uw lidmaatschap is gedurende het eerste jaar volledig gratis, zodat u op een laagdrempelige wijze kennis kunt maken met onze vereniging. Wenst u in de daaropvolgende periode lid te blijven, dan wordt middels een automatische incasso een jaarlijkse bijdrage van slechts €30,00 in rekening gebracht. Heeft het uw voorkeur om de kosten van uw lidmaatschap zelf jaarlijks te voldoen, dan bedragen de kosten €35,00 (IBAN: NL91 INGB 0003 7226 97, ten name van ‘Alumnia’).

Welke voordelen geniet u als lid van onze vereniging? Als lid van Alumnia ontvangt u viermaal per jaar per post het bedrijfskundig magazine SCOPE, dat door Studievereniging Industria en Alumnia wordt uitgegeven. Tevens wordt u tijdig geïnformeerd over onze activiteiten (inhoudelijke lezingen, borrels en ontspannende activiteiten), waaraan u als lid nagenoeg altijd gratis kunt deelnemen. Tot slot ontvangt u als lid van Alumnia een persoonlijk inlog voor deze website. Zodra u bent ingelogd, heeft u toegang tot ons ledenbestand en kunt u naar hartenlust op zoek gaan naar generatiegenoten, specialisten in uw vakgebied en nog veel meer!

Word lid

Bestuursleden

Organisatie:
Ingram Micro Commerce & Fulfillment

Functie:
Commercial Director

Expertise:
Sales

Maurice Smedts

Voorzitter

Organisatie:
ASML

Functie:
Project Coordinator

Expertise:
Supply Chain Management & Product Lifecycle Management

Sabrina Habes

Secretaris

Organisatie:
ASML

Functie:
Business Analyst & Information Architect

Expertise:
Supply Chain Management

Martijn van Aspert

Penningmeester

Organisatie:
ASML

Functie:
Project Leader

Expertise:
Supply Chain Management

Astrid Koomen

Algemeen Bestuurslid

Organisatie:
Nike, Inc.

Functie:
SC Sustainability Program Manager

Expertise:
Sustainability

Kim Steffers

Algemeen Bestuurslid

Organisatie:
Unilever

Functie:
Eventmanager

Expertise:
Event Marketing

Tim de Jonge

Algemeen bestuurslid

Samenwerkingen

Als alumnivereniging van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TU/e vervult Alumnia een belangrijke rol als platform waar alumni en aankomende alumni elkaar ontmoeten. Om die reden worden door Alumnia dan ook nauwe banden onderhouden met de faculteit Technology Management, Studievereniging Industria, het bedrijfsleven en overige alumniverenigingen binnen en buiten de TU/e.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Alumnia? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons secretariaat via het volgende e-mailadres: alumnia@tue.nl.