Alumnia | Wederom een geslaagde netwerkborrel op grote hoogte
17857
post-template-default,single,single-post,postid-17857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Na de enorm geslaagde borrel in de Euromast van vorig jaar, vond de jaarlijkse netwerkborrel dit jaar wederom plaats op grote hoogte, namelijk in de SkyLounge van het Amsterdamse Hilton Doubletree hotel.

Deze eerste borrel in het nieuwe academische jaar was dé ideale gelegenheid voor de ruim 70 aanwezige alumni om samen onder het genot van een hapje, een drankje, én live jazz muziek te netwerken, gezellig bij te praten met oud-studiegenoten en om de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied door te nemen.

Ondanks dat het gezelschap op deze drukbezochte borrel natuurlijk al meer dan de moeite waard was, trakteerde Alumnia de aanwezigen ook nog eens op een uniek en weids uitzicht over ‘Amsterdam by night’! Er werd ruimschoots genoten van de aanwezige mede-alumni, het ruime assortiment aan hapjes, en ook de gin-tonics vielen zichtbaar in de smaak! Nadat de borrel ten einde liep begaven alle aanwezigen zich weer richting huis, velen dankbaar gebruik makend van de door Alumnia aangeboden treinretourtjes.

De jaarlijkse netwerkborrel was wederom een groot succes en ook over de locatie van volgend jaar is al uitgebreid gespeculeerd. Over deze borrel zullen we u t.z.t. via deze website op de hoogte houden. Tot die tijd zult u de borrel na kunnen beleven aan de hand van een kleine selectie foto’s die genomen zijn in de SkyLounge.

thumb_IMG_5337_1024

thumb_IMG_5336_1024

thumb_IMG_5335_1024

image9

image8

image6

image3

image2