Alumnia | De Keynote door Twan Huys: Beschouwing en foto’s
18180
post-template-default,single,single-post,postid-18180,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Op maandag 3 oktober 2016 vond de Keynote plaats in de Blauwe Zaal in Eindhoven, waar Twan Huys (bekend van o.a. Nieuwsuur en Collegetour) zijn kennis deelde over de Amerikaanse verkiezingen. Met de Amerikaanse verkiezingen nog maar iets meer dan een maand weg, én door de twee veelbesproken presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton, was de opkomst hoog. Voor de goedgevulde zaal begon de avond met een opening door Ton de Kok, namens de faculteit IE&IS, over de ontwikkeling van de faculteit en in het bijzonder de studie Technische Bedrijfskunde door de jaren heen. Vervolgens vertelde Paul Enders, voorzitter van Alumnia, iets over de vereniging en het recent opgezette Proeflidmaatschap voor Masterstudenten, waarna het toch echt de beurt was aan Twan Huys om het podium te betreden. Bijna 1.5 uur deelde Twan gepassioneerd zijn kennis over de Amerikaanse verkiezingen, campagnes, presidentiële affaires, Donald Trump, en vooral over de Clintons.

Dat het onderwerp van de Keynote er één was waar de aanwezigen erg geïnteresseerd in waren, kwam naar voren toen er vragen gesteld konden worden. Ruim 30 handen schoten de lucht in en Twan nam de tijd de vragen één voor één te beantwoorden, meestal niet zonder grappige sidenotes, ervaringen en feitjes erbij te vertellen. Iets over negen was het tijd om de lezing na te bespreken onder het genot van een drankje en was er ook de mogelijkheid om het boek ‘De Clintons’, geschreven door Twan Huys, tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. Alle verkochte boeken werden door Twan Huys persoonlijk gesigneerd en de laatste onbeantwoorde vragen werden besproken. Tegen tienen liep de avond op haar einde, en vertrok ieder met een tevreden gevoel huiswaarts.

Foto’s van de avond zijn te vinden via deze link.

Geïnteresseerd in een door Twan Huys gesigneerd exemplaar van het boek ‘De Clintons’? Er zijn nog een aantal exemplaren over tegen het gereduceerde tarief van €17,95! U kunt een exemplaar bemachtigen door te mailen naar alumnia@tue.nl.