Alumnia | Congres ‘Business Agility: Flourishing in a constantly changing business environment’
114
post-template-default,single,single-post,postid-114,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Op dinsdag 18 november 2014 wordt alweer het 31e Industria Congres georganiseerd. Dit toonaangevende congres, waar jaarlijks enkele honderden bezoekers op afkomen, draagt het thema ‘Business Agility: Flourishing in a constantly changing business environment’.

Wat mag u verwachten? Tijdens het congres staat het vraagstuk centraal waarom en hoe organisaties zich moeten aanpassen aan de steeds sneller veranderende omgevingen waarin zij opereren. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 70% van de organisaties die tien jaar geleden nog een vermelding hadden in de Fortune 1000, vandaag de dag niet meer bestaat? Deze organisaties zijn niet of niet snel genoeg in staat geweest om zich aan te passen aan de technische en economische veranderingen in hun markt. Het vermogen van een organisatie om zich tijdig aan te kunnen passen aan de manier waarop zij participeert in haar omgeving (lees: business agility) wordt steeds belangrijker en moet als zodanig worden geïntegreerd in bestaande processen.

Qua locatie is gekozen voor ‘040 Congress & Events’. Dit congrescentrum, dat recentelijk volledig is gerenoveerd, maakt onderdeel uit van het viersterrenhotel Van der Valk te Eindhoven en is bijzonder goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Bent u geïnteresseerd om als gast aanwezig te zijn bij het 31e Industria Congres? Neem dan vandaag nog contact op met de organisatie via het e-mailadres: secretaris@industriacongres.nl. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!