Alumnia | Een sprookjesachtig golftoernooi
18054

Op zaterdag 30 april 2016 vond het jaarlijkse, gratis, golftoernooi plaats. Het golftoernooi van dit jaar had een sprookjesachtig thema, aangezien het plaatsvond op de golfbaan van de Efteling. Tijdens het golfen kwamen de hoogste attracties van de Efteling af en toe boven de bomen uit en ook op de golfbaan zelf waren sprookjesachtige elementen, bekend van de Efteling, terug te zien. Zo’n 15 alumni liepen 9 sprookjesachtige holes en zo’n 20 alumni leerden putten, chippen en afslaan tijdens de golfclinic, voor beginnende golfers en golfers zonder enige ervaring.

Na het sportieve, doch ontspannen, middagprogramma, verplaatsten de aanwezige alumni zich naar het Grand Café in het clubhuis van Golfbaan de Efteling. Hier werd enthousiast nagepraat over de golfprestaties onder het genot van een hapje en een drankje. Na de prijsuitreiking van de 9-holes, welke Nadine van Helvoort gewonnen heeft, werd het buffet met heerlijk barbecuevlees geopend. Er werd nog lang nagepraat over de mooie dag en al druk gespeculeerd over de locatie van het golftoernooi en de clinic van volgend jaar.

Waar zullen de alumni van Technische Bedrijfskunde volgend jaar een balletje met elkaar kunnen slaan, updates kunnen krijgen over de opleiding, kunnen netwerken en oude studievrienden opnieuw kunnen zien? Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Foto’s van deze dag zijn te vinden via deze Flickr link.