Alumnia | Gesigneerd boek “De Clintons” door Twan Huys tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar
18102
post-template-default,single,single-post,postid-18102,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Op maandag 3 oktober 2016, net voor de Amerikaanse verkiezingsdag, komt Twan Huys, speciaal voor de Technisch Bedrijfskundige alumni van Alumnia, spreken over het Amerikaans verkiezingsgeweld.

Eerder schreef Twan Huys al een boek over één van de huidige Amerikaanse presidentskandidaten, Hillary Clinton, en haar man Bill, voormalig president. In dit boek, “De Clintons” vertelt Twan Huys het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijkste politieke echtpaar uit de Verenigde Staten. Ter gelegenheid van de organisatie van lezing door Twan Huys, bieden wij u bij aanmelding voor het evenement de mogelijkheid een gesigneerd exemplaar van het boek “De Clintons” door Twan Huys aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief van €17,95. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid, kunt u een e-mail sturen naar alumnia@tue.nl met daarin het aantal boeken dat u wilt bestellen.

Omschrijving: 

In het spannendste Amerikaanse verkiezingsjaar ooit vertelt Twan Huys het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Hij: het ultieme politieke talent, een van de populairste oud-presidenten, bijna afgezet vanwege zijn ontembare libido. Zij: de bedrogen echtgenote, de gedroomde democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die nu de eerste vrouwelijke president van Amerika kan worden. Twan Huys sprak voor dit boek met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden van de Clintons, zoals David Maraniss en Carl Bernstein, de biografen van respectievelijk Bill en Hillary; Robert Bennett, Bills advocaat tijdens de seksschandalen; en Dick Morris, voormalig adviseur en nu vijand nummer 1 van de Clintons. Maar ook wist hij mensen te spreken te krijgen die zich bijna nooit laten interviewen: Sidney Blumenthal, adviseur en vriend; en Betsey Wright, jarenlang politiek adviseur en vriendin, en degene die de hoogte- en dieptepunten van het echtpaar het meest intensief heeft meegemaakt. En Huys sprak uitgebreid, tijdens zijn correspondentschap in Amerika, met Bill en Hillary zelf. De Clintons is hun verhaal. Twan Huys (1964) is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Van 1999 tot 2006 was hij voor NOVA correspondent in Amerika. Hij werd in 2011 bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Van Huys’ vorige boek over Amerika, Ik ben een New Yorker, werden meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Aanmelding voor de lezing kan via de volgende link: Ticketlink.