Alumnia | Golftoernooi: 6 mei
18310

LAATSTE KANS VOOR INSCHRIJVEN!

Op zaterdag 6 mei vindt het jaarlijkse golftoernooi plaats. Het golftoernooi, inclusief mogelijkheid tot het volgen van een golfclinic voor beginners, zal dit jaar plaatsvinden bij de Pettelaar in Den Bosch! Deze dag is geschikt voor zowel alumni met golfervaring, als alumni zonder enige golfervaring.

De dag begint om 13:30 uur met ontvangst in het clubhuis. Vervolgens heeft u de keuze om 18 holes te lopen óf om een volledig verzorgde clinic te volgen gegeven door de professional van de Pettelaar. Vervolgens zal er geborreld worden, waarna de barbecue zal worden aangestoken. Rond 20:00 uur zal deze dag ten einde lopen.

Ook wederom om de prestigieuze wisselbeker worden gestreden. Naast de wisselbeker zullen er ook prijzen zijn voor de Neary en Longest Drive.

Mocht je overdag andere verplichtingen hebben of is golf niks voor jou dan is het mogelijk om vanaf 16:00 aan te sluiten bij de borrel of om 17:30 aan te sluiten bij de barbecue.

Kortom, een prachtig programma voor zowel ervaren, als onervaren golfers. Deelname aan dit evenement is gratis en inschrijven kan door middel van onderstaand formulier.

Deelname aan de 18-holes is mogelijk indien u ten minste in het bezit bent van clubhandicap 54 (GVB). Deelname aan de clinic is mogelijk voor zowel onervaren, als ervaren golfers. Het is ook mogelijk om alleen de BBQ bij te wonen.

Hopelijk tot 6 mei!