Alumnia | Industria Congres: Partners in Excellentie
18205
post-template-default,single,single-post,postid-18205,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Dinsdag 13 december zal het 33ste Industria Congres georganiseerd worden. Het congres bestaat uit lezingen en workshops rond een centraal thema. Het thema van dit jaar is: ‘Partners in Excellentie’. Dit betreft de toenemende samenwerking tussen bedrijven om de eigen bedrijfsconcepten efficiënter te maken. Niet alleen zijn bedrijven veeleisend naar elkaar toe, maar ook klanten vragen steeds meer van bedrijven. Binnen dit thema zijn er dus twee richtingen: samenwerking met betrekking tot de klant en samenwerking met betrekking tot de leverancier. Kortom, samenwerking vraagt om efficiëntie; van management tot de supply chain.

De organisatie van het Industria congres verwelkomt ook graag alumni. Alumni kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar penningmeester@industriacongres.nl. De deelnemers bijdrage voor het congres voor alumni bedraagt 25 euro.