Alumnia | Inspiratiesessie “De Kwaliteitskeuken” voor goede, veilige en efficiënte zorg
17583
post-template-default,single,single-post,postid-17583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Let op! Deze lezing is verplaatst van 1 juni naar 21 september 2015.

Op 21 september 2015 zal een lezing van Netwerk Zorg & Welzijn plaatsvinden door mr. F.G.H.M. (Frédérique) Bakker, adviseur zorg en welzijn Q-Consult. Deze lezing zal een inspiratiesessie omvatten met als insteek een kritische blik op de kwaliteit van de zorg. Dit zal gebeuren aan de hand van het concept “De Kwaliteitskeuken,” opgezet door Q-Consult.

De Kwaliteitskeuken geeft inspiratie en praktische handvatten om kwaliteit weer van deze tijd te maken, vanuit de overtuiging dat kwaliteit niet in systemen en regels zit, maar in de mens. Vanuit De Kwaliteitskeuken ontwikkelt Q-Consult samen met de zorgmarkt een receptenboek. Dit boek bevat overzichtelijke en korte recepten voor hernieuwing van kwaliteitszorg en het centraal stellen van de cliënt. Elk recept behandelt een thema en samengevoegd vormen deze recepten een overzichtelijk boekje vol ideeën, methoden en zienswijzen die u inspireren om zelf met hernieuwde kwaliteitszorg aan de slag te gaan.

Laat u ook inspireren en neem alvast een voorproefje op het receptenboek op 21 september aanstaande!

Meer informatie over deze lezing en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u hier.

kwaliteitskeuken