Alumnia | Netwerkborrel Haagse Toren: “Don’t Drink and Drive”
18138
post-template-default,single,single-post,postid-18138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Alumnia biedt alle op de netwerkborrel aanwezigen een NS retourkaartje naar Den Haag aan, vanaf ieder mogelijk vertrekstation, voor slechts 5 euro!

De netwerkborrel van vrijdag 18 november is natuurlijk de uitgelezen kans om gezellig bij te praten met (oud-)studiegenoten onder het genot van een hapje, muziek en, niet te vergeten, een drankje. Van een drankje kunt natuurlijk extra genieten indien u niet meer met de auto naar huis hoeft te rijden. In het kader van “Don’t drink and drive,” biedt Alumnia alle op de netwerkborrel aanwezigen graag een NS retourkaartje naar Den Haag aan voor slechts 5 euro!

Een retourkaartje is geldig vanaf ieder mogelijk vertrekstation, welke u van tevoren zelf aan kunt geven. U kunt een NS retourkaartje ontvangen door vóór donderdag 17 november 12:00 uur een e-mail te sturen naar alumnia@tue.nl en daarin aan te geven hoeveel retourkaartjes naar Den Haag, geldig op vrijdag 20 november, u wenst te ontvangen.

Zien wij u ook op de netwerkborrel bovenin de Haagse Toren in Den Haag?

Aanmelden voor dit evenement kan gratis via deze link.