Alumnia | Netwerkborrel: wederom op grote hoogte!
18177
post-template-default,single,single-post,postid-18177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Na de enorm geslaagde borrels in de Euromast en de SkyLounge van vorige jaren, vindt de jaarlijkse netwerkborrel dit jaar wederom plaats op grote hoogte, namelijk in “The Penthouse” in Den Haag.

Deze eerste borrel in het nieuwe academische jaar is dé ideale gelegenheid voor de aanwezige alumni om samen onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken, gezellig bij te praten met oud-studiegenoten en om de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied door te nemen.

Ondanks dat het gezelschap op deze drukbezochte borrel natuurlijk al meer dan de moeite waard is, trakteert Alumnia de aanwezigen ook nog eens op een uniek en weids uitzicht over ‘Den Haag by night’!

Ook dit jaar biedt Alumnia alle op de netwerkborrel aanwezigen een NS retourkaartje naar Den Haag aan, vanaf ieder mogelijk vertrekstation, voor slechts 5 euro! U kunt een NS retourkaartje ontvangen door vóór donderdag 17 november 12:00 uur een e-mail te sturen naar alumnia@tue.nl en daarin aan te geven hoeveel retourkaartjes naar Den Haag, geldig op vrijdag 18 november, u wenst te ontvangen.

Aanmelden voor dit evenement kan gratis via deze link.