Alumnia | TBKx: de organisatie
17456

Op 24 maart wordt er in het Natlab een uniek evenement georganiseerd. In samenwerking met Industria organiseert Alumnia “TBKx.” Tijdens deze avond zullen er vanaf 19.30 uur een aantal interessante sprekers in een korte presentatie hun licht werpen op een aspect van branding, waarna het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel. Dit is dé mogelijkheid om in contact te komen met mede-alumni, maar ook met studenten, omdat deze activiteit tevens voor leden van Industria wordt georganiseerd.

Dit evenement wordt georganiseerd door een enthousiaste commissie van Industria-leden, begeleid door Paul Enders, voorzitter van het bestuur van Alumnia. Één van de leden van de commissie, Pascal Mertens, licht toe hoe het idee van TBKx tot stand is gekomen:

“Het VBI wil meer de samenwerking opzoeken met Industria om de banden te vernauwen en voor continuïteit binnen het VBI te zorgen door toekomstige leden al vroeg enthousiast te maken. Aangezien Industria genoeg organisatietalenten heeft, was de link snel gelegd. Het VBI heeft in overleg met Industria besloten een commissie op te starten binnen Industria die een soort TEDx evenement zou gaan organiseren. Zo geschiedde en in november van afgelopen jaar waren er 5 enthousiaste studenten gevonden die deze uitdaging wel aan wilden gaan. Al snel werd duidelijk dat een officieel TEDx evenement op korte termijn niet mogelijk was, maar TBKx is een soortgelijk (danwel niet officieel) alternatief. Na een thema te hebben gekozen, ging de zoektocht naar een locatie en sprekers van start. Uiteindelijk is het resultaat veelbelovend.”

Benieuwd geworden naar dit evenement? Meld je hier dan snel aan!