Alumnia | TBKx – een succesvol evenement!
17998
post-template-default,single,single-post,postid-17998,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Op woensdag 16 maart vond de tweede editie van TBKx plaats. Na de succesvolle editie van vorig jaar werd besloten dit evenement opnieuw plaats te laten vinden in Natlab. Met een verfrissend thema, “Succes: de weg naar geluk?”, en een divers spectrum aan sprekers was TBKx dit jaar al een succes voordat het begonnen was; de kaarten liepen storm en zowel voor studenten als alumni werd er een reservelijst in het leven geroepen. Uiteindelijk hebben alle alumni met interesse het evenement bij kunnen wonen en bestond het publiek uit een mooie mix tussen studenten en alumni.

De run op de kaarten was natuurlijk niet enkel te danken aan de commotie rondom de editie van TBKx van vorig jaar, maar zeker ook aan de de inspirerende verhalen die de avond beloofde te brengen. Een filosoof, een voormalig miljonair én dakloze, maar ook een chef-kok van een twee-Michelin-sterren restaurant, een docent aan de VU Amsterdam én een coach voor hoogbegaafden deelden hun visie op succes, geluk en vooral de kritische relatie tussen deze twee concepten. Aan positiviteit en interactie in de zaal was geen gebrek door avondvoorzitter Rudy van Beurden.

Over de inspirerende verhalen werd nog tot laat in de avond levendige discussies gevoerd onder genot van een drankje en een hapje, en ook over het thema van de editie van TBKx van volgend jaar werd al volop gespeculeerd. Dat deze editie er gaat komen is zeker, maar wat het thema van deze avond zal zijn? Dat is nog even afwachten.